Smagen af tomat
Tomater... smager af mere i dag end de gjorde i vores barndom
En af vejene til himlen er smagen af en solmoden tomat. De mange tomatsorter giver vidt forskellige oplevelser af syrlighed, sødme, frugtaromaer, kødfuldhed, saftighed samt farvespil, og de tilfører gastronomien fantastiske muligheder. Tomater er rene umamibomber. De er kalorie- og fedtfattige, indeholder antioxidanter og vitaminer, alt sammen helt i trend med nutidens ønsker om sunde fødevarer.
I bogen er udvalgt nogle af de bedste og mest spektakulære tomatsorter. Ideer til konservering, frysning, tørring, syltning mv. Lene Tvedegaard har i samarbejde med passionerede mennesker samlet opskrifter, der giver nyt liv til den lille frugt.
Bogen berører bl.a. områder som:
· Grøntsagens vej til det danske køkken
· Dyrkning
· Sorter
· Sunhed
· Opbevaring
· Mere end 30 opskrifter
Indbundet, 156 sider.
Måler 26x21 cm.