Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences Update cookies preferences

Grøntsager - Dyrk og spis

’Grøntsager’ er det nyeste skud på stammen i den lille hvideserie, og her deler Jens Juhl og Sølva Falgren ud af deres årelangeerfaringer med at få succes i grøntsagshaven og lave dejlig, sund mad af udbyttet.

»De bedste grøntsager er dem, man selv dyrker, og de skal selvfølgelig være økologiske,« siger forfatterne bag bogen, Jens Juhl og Sølva Falgren. Og de ved, hvad de taler om.”Slottet” er navnet på deres kolonihavehus i Gladsaxe. Og i slotshaven har de siden 1994 eksperimenteret med a tdyrke økologiske grøntsager. I dag er de efterspurgte som foredragsholdere i hele landet, ligesom de inviterer alle med interesse for at blive klogere på økologi ind i deres have. Jens og Sølva har skrevet en række bøger om økologi. I denne lille, praktiske guide introducerer de kort grundprincipperne i økologisk dyrkning og giver gode tips til at få succes med: agurk, tomat, peberfrugt, chili, squash, hokkaido, bladbede, spinat, salatplanter, bønner, hestebønner, gulerødder, hvidløg, kål, løg, porrer, knoldselleri, pastinak, persillerod, rødbede, kartofler, jordskokker, asparges og rabarber.

Bogen indeholder 32 opskrifter.


• Indbundet
• Antal sider: 96 sider. 
• Måler: 17,3x12,3 cm

99,00 DKK  m/Moms
( 79,20 DKK  u/Moms )
Model/varenr.: 9788793159983
Beskrivelse
Reviews