BIER I BAGHAVEN

Bier i baghaven er en begynderbog om bier, der i et let sprog beskriver, hvordan man kommer godt fra start med biavl og hvordan et lille antal bifamilier holdes i haven. 

2. oplag som indeholder uddybende omtale af varroa-midden og bekæmpelsen af denne. 

Softcover, 144 sider.
Måler 16x25 cm

198,00 DKK  m/Moms
( 158,40 DKK  u/Moms )
Model/varenr.: 9788793159082
Beskrivelse

Karin Gutfelt og Torben Overgaards begynderbog om bier, beskriver i et let sprog, hvordan man kommer godt fra start med biavl. Bier i Baghaven anviser, hvordan man kan holde et lille antal bifamilier. Bogen er målrettet dig, der vil starte med bier i din villa- eller byhave, eller måske har haft bier et par år.

At passe honningbier er rimelig enkelt, men det kræver viden om biernes liv og om sygdomsforebyggelse, hvis det skal blive en succes. Glæden og de positive oplevelser er store. Den dag, bierne er på vingerne for første gang efter en lang vinter, bliver man rigtig glad. Og når den første, gyldne honning flyder fra slyngen, bliver man stolt og samtidig forundret over, at de små bier kan samle så meget honning.

Karin Gutfelt og Torben Overgaard, forfattere til denne bog, startede selv med bier som en hyggelig hobby i et hjørne af haven og nu har det udviklet sig til 50 bistader og en dyb fascination af biernes og honningens verden.

Reviews