ØKOHØNS 2. UDGAVE

Med Økohøns af Jens Juhl og Sølva Falgren kommer du nemt igang med at holde høns efter økologiske principper og kommer et skridt tættere på at være selvforsynende. 

I denne nye 2. udgave omtales flere racehøns, krydsningshøns, og der bringes tegninger af dem. Desuden er der beskrivelser af hønseracer til små hønsehold, livet i hønseflokken, hønsenes menukort, hønsehuset, pasning og pleje, udseende og anatomi, sygdomme, æg, slagtning og meget andet.  

Softcover, 140 sider
Måler: 25x16 cm.

198,00 DKK  m/Moms
( 158,40 DKK  u/Moms )
Model/varenr.: 9788793159440
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.
Beskrivelse

Når man holder høns og dyrker have efter økologiske principper, er balancen ideel. Man skaber et lille ”økosystem”, hvor gødningen fra hønsene bruges i haven, og hvor haven giver grønsager og planterester tilbage til hønsene. Man lever så tæt på naturens præmisser, som man kan gøre i et moderne samfund. I de fleste tilfælde bliver det en livsstil og en daglig glæde med gode og sunde produkter til brug i husholdningen. 

Jens Juhl og Sølva Falgren har holdt høns i omkring 15 år, og hjælper gennem AGENDA 21 med at udstationere høns "på prøve" hos interesserede. Deres egen lille have på 480 m², heraf 50 m² køkkenhave og drivhus, kan nemt forsyne dem med grønsager, æg og honning til næsten hele året samt frisk luft og glæden ved dyrkningen. Haven er en besøgshave, hvor man kan få syn for sagen. Forfatterne holder hvert år mange kurser og foredrag om økologisk have og hønsehold. På deres hjemmeside www.slottet-i-smoermosen.com kan man læse mere om hønsehold og deres have.

Jens Juhl og Sølva Falgren har også skrevet bøgerne:

  • Økologisk have - selvforsyning til husbehov
  • Økologisk drivhus - selvforsyning til husbehov
  • Økologiske byhaver - dyrkning i baggårde og på altaner
  • Havealmanak - økologisk have - måned for måned
Reviews