København Zoo - Bag om dyr og mennesker FØRPRIS 349,-

Bogen er skrevet af den tidligere direktør i København Zoo - Lars Lunding Andersen, der beretter om sin begejstring for livet med dyr og mennesker i den gamle københavnske have fra den blev oprettet tilbage i 1859 og helt frem til 2011. Bogen indeholder spændende og underholdende historier om dyr men er også et vidnesbyrd om den udvikling, de zoologiske haver har været igennem fra 1800-tallet og frem.

Lars fortæller om træk af Zoologisk Haves historie, der siden 1980'erne har befundet sig i en rivende udvikling. Om de fleste zoologiske haver der fungerer som naturbevarelsescentre, hvor bl.a. truede dyr kan yngle, så arterne bevares for eftertiden. For at give dyrene de bedste forhold, indrettes bure og anlæg, så dyrene kan udfolde sig og leve så naturligt som muligt - og det giver resultater. 

København Zoo er også Danmarks største naturskole på grund af de mange tusinder elever, der kommer på besøg for at lære om dyrene. De iagttager og løser opgaver, som giver dem forståelse og indsigt i dyrenes liv. Bag burene sørger dyrepassere, dyrlæger, biologer m.fl. for, at alle dyr har gode forhold tilpasset deres individuelle behov, som gøres med passion og indsigt. 

Bogen berører bl.a. områder som:

· I hvilke verdensdele bor dyrene? 
· Historien om Zoologisk Have
· Dyrene i zoo
· Skoletjenesten
· Nat Zoo


Indbundet, 468 sider.
Måler: 24x20 cm.

149,00 DKK  m/Moms
( 119,20 DKK  u/Moms )
Model/varenr.: 9788793159396
Beskrivelse
Reviews