BOOK: SMAGEN AF TOMAT

Tomater... smager af mere i dag end de gjorde i vores barndom. 

Kunne du også godt tænke dig at indføre nytænkning i madlavningen? Lene Tvedegaard har i samarbejde med passionerede mennesker samlet opskrifter, der giver nyt liv til den lille frugt. Tomater er nemlig rene umamibomber. De er kalorie- og fedtfattige, indeholder antioxidanter og vitaminer - alt sammen helt i trend med nutidens ønsker om sunde fødevarer. I bogen er der udvalgt nogle af de mest spektakulære og bedste sorte og skrevet anbefalinger til forskelligt brug. 

Indbundet, 156 sider.

69,00 DKK  Incl. VAT
( 55,20 DKK  Excl. VAT )
Model: 9788793159167
Beskrivelse

En af vejene til himlen er smagen af en solmoden tomat, nyplukket og fortættet i sødme og aroma. De mange tomatsorter giver vidt forskellige oplevelser af syrlighed, sødme, frugtaromaer, kødfuldhed, sagtighed samt farvespil og de tilfører gastronomien fantastiske muligheder. 

Kokke som blandt andet Matt Orlando og Jan Friis Mikkelsen har bidraget med opskrifter og ideer til konservering, frysning og mere til. Yderligere har medforfatter Gunvor Maria Juul skrevet et medrivende historieafsnit om smag, kemi og meget andet.

Forfatter Lene Tvedegaard er ejer af Gartneri Toftegaard, har speciale i chili, tomater, krydderurter og andre spiselige planter. Hun har tidligere skrevet bøgerne "Den lille stærke om chili", "Smagen af chili" og "Krydderurter - bogen for urteelskere". 

Reviews