SYLTEDRONNINGEN - moderne syltning til alle måltider-UDSOLGT

Syltedronningen Helena har en mission: hun vil gerne have alle til at sylte - fordi syltning er livskvalitet. Helena forstår at sammensætte smage, så resultatet bliver helt utrolig lækkert. 

Ideen bag moderne syltning er blandt andet at sylte med mindre sukker og i mindre portioner - for smagens skyld. Syltedronningen, Helena Grayston, bringer i bogen opskrifter, der kan anvendes som tilbehør til morgenmad, brunch, frokost, eftermiddagsmad og aftensmad. 

Indbundet, 176 sider. 
Måler: 26x21 cm.

248,00 DKK  m/Moms
( 198,40 DKK  u/Moms )
Model/varenr.: 9788793159310
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.
Beskrivelse

Helena Grayston er opvokset i Danmark med en engelsk far og en dansk mor. Hun afsluttede sin uddannelse som eksportingeniør, giftede sig med en amerikaner og flyttede derefter til USA i 12 år. Sidenhen var Helena igennem jobskifte, skilsmisse og stress, som sendte hende i en ny retning. Da hun i 2013 vandt Politikkens syltekonkurrence og fik navnet "Syltedronningen" gik hun tilbage til en gammel kærlighed, syltning, og genfandt sig selv. Hun deltog i forskellige konkurrencer bl.a. i England, hvor hun blev tildelt en guldmedalje for sin grapefrugt marmelade med ingefær. Ved den lejlighed mødte hun Pam Corbin (Pam the Jam), River Cottages berømte syltedame. De to blev venner og arbejder i dag sammen om forskellige produkter. Helena er ikke verdensberømt endnu, men det kan hun blive, for hendes mod og resultater med at skabe de lækreste sylteprodukter, er overbevisende.

Fotograf Peter Bilde Fogh har tager opskriftbillederne. 

Reviews