ØKOLOGISK HAVE 2. UDGAVE

ALT HVAD DU HAR BRUG FOR AT VIDE - for at komme igang med økologisk køkkenhave.

Jens Juhl og Sølva Falgren lever af de grønsager, som årstiden byder på, og spiser direkte fra haven fra tidligt forår og til frosten sætter ind. At dyrke økologisk i ens private have er sund fornuft. Bogen fortæller dig om, hvordan man kommer i gang, og hvordan man fortsætter, så det bliver en sport at få de sundeste og bedste afgrøder ved at bruge naturens egne principper. 

Indeholder afsnit om, hvordan man laver kompost, højbede, gode plantesorter, hvilke planter der er gode at plante sammen og meget meget andet.

En bog du kan gå tilbage til mange gange og bruge som opslagsværk år efter år.

Softcover, 208 sider. 
Måler: 25x16 cm.

268,00 DKK  m/Moms
( 214,40 DKK  u/Moms )
Model/varenr.: 9788793159334
Beskrivelse

NY STØRRE UDGAVE - Jens Juhl og Sølva Falgren sparer dig for års potentielle fejltagelser, ved at dele ud af den viden, de har suget til sig i løbet af deres mere end 15 års erfaring med økologisk havebrug.

Nu er den populære økologiske havebog udvidet med 50 spændende sider bl.a. med et afsnit om permakultur, hvordan du laver bæredygtig surbundsjord, samt endnu flere smukke tegninger af Kirsten Tind og flere fotos.

Da forfatterne til denne bog gik i gang med at dyrke økologisk for omkring 15 år siden, var de ikke i tvivl, og i dag er de næsten selvforsynende. Deres egen lille have på 480 m², heraf 50 m² køkkenhave og drivhus, kan nemt forsyne dem med grønsager, æg og honning til næsten hele året samt frisk luft og glæden ved dyrkningen.
Jens Juhl og Sølva Falgren øser af deres store viden om dyrkningen samt om de arter og sorter, der egner sig særlig godt til økologisk havebrug – også nye spændende arter.

Flere bøger af samme forfattere: 

  • Økohøns - selvforsyning til husbehov
  • Økologisk drivhus - selvforsyning til husbehov
  • Økologiske byhaver - dyrkning i baggårde og på altaner
  • Havealmanak - økologisk have - måned for måned
Reviews