Ræv - KUNSTPRINT - VÆLG STØRRELSE

Flot kunstprint med ræv. Illustreret af tegner Michael Petersen. 

Printet på mat og kraftigt kvalitetspapir fra egen printer. 

Størrelserne B2 samt A2 leveres rullet med silkepapir omkring i trekantet paprør med flot sølvprint. A4 og A3 leveres enkeltpakket og fladt i cellofanpose. 

Eksklusiv ramme - kan tilkøbes

Pris fra
99,00 DKK  m/Moms
( 79,20 DKK  u/Moms )
Model/varenr.: 5711612037272
Beskrivelse

Den rødlige ræv er almindelig og vidt udbredt i Danmark. Den tilhører hundefamilien ligesom ulven og sjakalen gør. 

Rævens kendetegn er dens trekantede hoved, spidse snude, rødbrune pelsfarve og buskede hale med hvid halespids. Ørerne er trekantede, ofte sorte og store. 

Dyrets føde består hovedsageligt af mus, fugle, æg, harer, kaniner men af og til også frugt, svampe, ådsler og husholdningsaffald. 

Hannen er den største og kan være op i mod 40 % større end hunnen. Han vejer omkring 8 kg mens hunnen kun vejer omkring 5-6 kg. En voksen han-ræv måler ca. 110 cm. fra snudespids til halespids. 

Det foretrukne levested for ræven er i afvekslende mosaiklandskab, hvor den har mulighed for at søge føde i forskellige naturtyper. 
Lige som grævlingen, er ræven et familiedyr, som består af et forældrepar, deres unger og somme tider også hunner fra tidligere kuld. 

Ræven er drægtig i 53 dage og føder kuld på 4-8 hvalpe. Når disse er omkring 30 dage gamle, søger de uden for ræveboet. Da ræven er jordboer, graver dyret lange gange under jorden, hvor den opholder sig det meste af dagen. Ræven er mest aktiv om natten, men når hunnen skal søge føde til sine unger, kan hun-ræven ses midt på dagen. 

Reviews