Rabarber - Historie, dyrkning og anvendelse
»En dedikeret bog som går i dybden. En skøn lille kærlighedshistorie« – Mandekogebogen
»En fremragende bog, der selv i den krympede udgave har al den viden, man skal bruge. Uanset om man er vokset op i et rabarberkvarter eller ej. Hendes [Inger Vaabens, red.] fortælling om rabarber er nemlig yderst spændende.« – Lars Lund, Nordjyske Medier
Klar til sæsonstart?
Rabarbergrød, rabarbersaft, rabarbermarmelade – smagen af forår. Bliv klar sæsonen med denne lille, handy bog, der indeholder alt, du behøver at vide om den skønne forårsbebuder.
Først omkring 1930 begyndte man at spise rabarber herhjemme. Oprindelig brugte man udelukkende planten som lægeplante, og dens historie kan spores flere tusinde år tilbage i tiden.
I dag bruges den syrlige grøntsag flittigt i det meste af verden, både i det salte og det søde køkken, og der findes mere end 70 forskellige sorter.
I denne lille bog øser Inger Vaaben, indehaver af det økologiske urtegartneri Nielsen & Nielsen, ud af sin viden om den populære forårsbebuders historie, dyrkning og anvendelse.
Carsten Lunding, madarkitekt og forfatter til flere bøger om smag, har bidraget med opskrifter og afsnittet om rabarber-smage.
Bogen indeholder 28 rabarberopskrifter på hhv. middagsretter, desserter, syltning, drikke og tilbehør.
FÅS SOM E-BOG HOS DIN E-BOGSFORHANDLER
Indbundet, 93 sider.
Måler: 17x12,5 cm.