FALMET SKØNHED

Arbejdet med tørrede blomster er en måde at hylde naturens skønhed og forfald. Med denne bog om tørrede blomster vil Dorte Kvist vise, at blomster også har et liv efter døden. 

Som en forlængelse af den bæredygtige tankegang kan man også recycle blomster. Tørrede blomster er en måde at spare på resurserne, at genbruge, og at gøre op med brug-og-smid-væk kulturen. Bogen gennemgår tips til, hvilke blomster der kan tørres, hvor de kommer fra i naturen, haven, eller fra fremmede lande, hvor meget man må samle i naturen samt metoder til at tørre og gemme dem. Her er også masser af inspiration til, hvad man stiller op med blomsterne i dekorationer, installationer, kranse, terrarier, buketter og kunstneriske installationer, alle med DIY-vejledninger.

What is perfection? og på hvilket stadie er en blomst allersmukkest? Ligesom i den smukke natur, er alt ikke på sit højeste hele tiden, forfald er en del af den naturlige cyklus og skønhed findes i alle stadier. Arbejdet med tørrede blomster er en måde at hylde naturens skønhed og forfald. 

Tørrede blomster kan være både dramatiske, elegante, mystiske og ikke mindst smukke og i særdeleshed poetiske.


Indbundet, 192 sider. 
Måler: 26x21 cm.

49,00 DKK  m/Moms
( 39,20 DKK  u/Moms )
Model/varenr.: 9788793159488
Beskrivelse
Reviews
spacer