KRYDDERSNAPS - Velsmag på flasker - UDSOLGT
Forbløffende mange arter i natur og have egner sig til virkelig gode kryddersnapse – og der er forskellige muligheder i rødder, blade, stængler, knopper, rakler, blomster, frø og frugter. Samtidig kan man bruge snapsene som et alternativt herbarium, og hver gang man tager sig en dram, husker man, hvor man plukkede den.
Som regel er der bedst smag i veludviklede, sunde plantedele uden spor af sygdomme, gnavspor og andre skader. For en del arter er der mest aroma i blade, blomster og frugter, som har siddet godt udsat for solens lys.
I denne lille hvide bog om kryddersnapse, skrevet af Peter Friis Møller, er der udvalgt gode planter fra natur og have. Der er lagt vægt på et varieret udvalg af gode, ret almindelige arter fra Danmark, hvor individer og bestande udmærket kan tåle at blive høstet og udnyttet til det ædle formål - og som giver mulighed for at sanke og krydre gennem det meste af året.
Susanne Weitemeyer har tegnet de smukke illustrationer.
Indbundet, 96 sider.
Måler: 17x12,5 cm.