FORÅR PÅ VEJ - FØRPRIS 99,-

Hent foråret, farverne og duftende ind i dit hjem og skab glæde. Forårsblomsterne myldrer frem i have og natur og vi vil gerne have dem ind i stuerne.
Med denne bog inspirerer blomsterbinder Susanne Bilde Fogh med at lave smukke blomster- og påskedekorationer. De fleste materialer der anvendes i bogen, kan findes i haven eller naturen. Kombineret med et par ting fra blomsterhandleren, er du rigtig godt i gang. 
 
Der skal ikke så meget til at sprede forårsstemning i hjemmet. En lille buket anemoner i en smuk vase eller blomster anbragt i æg, der farvemæssigt passer til omgivelserne. Allerede i vintermånederne kan det være hyggeligt at dekorere æg - også børnene kan være med på denne aktivitet. Æg behøver ikke kun at være fremme til påske, de er også smukke på andre årstider og med matchende farver er de et fint indslag på ethvert middagsbord eller i en vindueskarm.
 
Susanne Bilde Fogh er uddannet hos Erik Bering og laver dekorationer til Kongehuset, når der skal være fest.

Fotografen Peter Bilde Fogh har fotograferet de mange fine gør-det-selv dekorationer.


• Indbundet, 124 sider
• Måler: 17,5x23,5 cm.
49,00 DKK  m/Moms
( 39,20 DKK  u/Moms )
Model/varenr.: 9788793159426
Beskrivelse

Mangler du også inspiration til at lave dekorationer og skabe en skøn forårstemning?  Måske skal du holde en fest og mangler inspiration til at dække et smukt bord med forårspynt, idéer til borddækningen til påskefrokosten eller skabe ægte forår ved et hyggeligt middagsbord.

I denne bog finder du masser af idéer og inspiration til at lave masser af forårs aktiviteter med børnene eller alene. Der er de finste decoupage æg, smukke borddekorationer, flotte opsatser, smukt dekorerede æg, pynt på gåseæg, påskepynt, forårspynt, bejdsede æg, - kort sagt masser af idéer og inspirtaion til at få foråret ind i huset. 

 

Reviews
spacer