VÖGEL IM GARTEN - Poster A2

Kennen Sie die Namen der häufigsten dänischen Gartenvögel? Der Ornithologe und Künstler Carl Christian Tofte hat 29 Vögel für dieses Poster illustriert, die Sie im Garten erleben können.

Sind Sie neugierig, mehr über die Vögel in Dänemark zu erfahren, können Sie im Buch Gartenvögel lesen - wie ich sie von Carl Christian Tofte sehe.


• Abmessungen: 42 x 59,4
Verpackt in biologisch abbaubarem Cellophan.
• Gewicht: 56 Gramm.
• Sprachen: Dänisch, Schwedisch, Norwegisch, Englisch, Deutsch und Latein.

Alle Poster werden im nordischen Ecolabelled-Druck hergestellt und auf FSC-zertifiziertem Papier gedruckt.

€12.82  Inkl. MwSt
( €10.77  Exkl. MwSt )
Model/Artikelnr.: 5711612020014

Beskrivelse

Smuk plakat med fugle i haven

Der er stor interesse for at se på fugle i hele verden og når man har en have, har man mulighed for dagligt at stifte bekendtskab med mange forskellige fugle der er på besøg.

Derfor er det også rigtig sjovt at kende navnene på de fugle man får besøg af i Haven. Havefugle har altid været populære og man kan følge deres daglige gang, især hvis man sætter fuglekasser op i træerne i haven eller bruger et foderbræt. Fuglene på foderbrættet er en god måde at komme helt tæt på de forskellige fuglearter. Hvis du har en kikkert kan de virkelig nær studeres.  

Havens fugle plakat

Havens fugle plakat er  tegnet af Carl Christian Tofte og er en utrolig populær plakat med fugle. Både fordi den viser de mest almindelige havefugle i Danmark, men også fordi det er en smuk plakat med fugle i haven til en god pris.

Sej fugleplakat til de børn og unge

Selv de unge syntes, at det er en fed plakat med fugle, at have hængende på værelset. Interessen for naturen er nemlig stigende og mange børn og teenagere har lysten til at komme ud i naturen og lære mere om dyr og planter. Så vil de gerne have en flot plakat til børneværelset. Plakaten er produceret i Europa og pakket i bio-plast, så den ikke tager skade. 

Reviews
spacer