Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences Update cookies preferences

Spiselige svampe 2. udgave

En Uundværlig Guide til Svampeplukning – Lær at Identificere og Tilberede Svampe

At indsamle svampe i naturen er både spændende og lærerigt, men det kan være svært at skelne de spiselige fra de giftige. Kun et lille antal svampe, man finder i naturen, er sikre at spise, så det er essentielt at lære dem at kende.

I denne lille håndbog får du grundig hjælp til at identificere de bedste spisesvampe, samt deres eventuelle giftige dobbeltgængere. Vellignende illustrationer guider dig sikkert igennem, hvad du bør plukke, og hvad du bør undgå. I bogen finder du også opskrifter på delikate svamperetter, der giver dig inspiration til, hvordan du tilbereder dine fund.

I denne opdaterede 2. udgave er informationerne om, hvad du skal passe på, når du samler og tilbereder svampe, blevet revideret. Desuden er svampenavnene nu tilpasset det officielle Svampeatlas, hvilket sikrer nøjagtighed og relevans.

Forfatteren, Peter Nielsen, har tilbragt hele sit liv i naturen og bringer sin store viden og erfaring videre i denne guide. Med hans præcise illustrationer og beskrivende tekst får du både sikkerhed og glæde i svampejagten, og du kan trygt udforske naturens spisekammer.

Denne håndbog er den perfekte ledsager til dig, der ønsker at lære om svampe, samtidig med at du undgår farlige fejltagelser i skovens mangfoldige svampeliv.


• Indbundet
• Antal sider: 93
• Måler: 17x12,5 cm.

€12.85 IVA incluido
( €10.62 IVA no incluido )
Modelo: 9788793159525
Beskrivelse
Reviews