OMTALER, PRESSEMEDDELELSER OG SAMARBEJDSPARTNERE

Her på siden finder du vores pressemeddelelser, omtaler fra aviser, magasiner, og vores samarbejdspartnere.

Plan BI

Vi støtter Plan Bi fordi de vilde bier er essentielle for vores eksistens og der er behov for at vi gør noget, for at bremse tilbagegangen af de vilde bier.  Se de 3 plakater, som vi sælger her på shoppen, for at støtte de vilde bier.

 

Fantasilater

Eventyrlige blomstersalater.

Krydderurter

Nu er hovedværket om krydderurter kommet! Læs her om, hvorfor det lige netop er denne bog, "KRYDDERURTER - BOGEN FOR URTEELSKERE", der er urtebogen over dem alle.

Smagen af Chili

Chili er mere end hot - også blandt danskere nu. Men hvilke sorter er de bedste, hvordan dyrker man dem, hvad gør man, når det alligevel brænder på, kan man bruge dem i andet end mad osv. osv.?

Have Almanak

Almanak - alene titlen minder os om, at tiden er rund og at året i haven gentager sig. Derfor er den faktisk ret anvendelig, selvom det er set før! Læs mere om, hvorfor.mad osv. osv.?

Økologisk have

Jens Juhl og hans kone Sølva Falgren har skrevet en enkel og nem guide til økologisk havebrug, baseret udelukkende på deres egne mangeårige erfaringer. Det er en must-have-bog for alle haveejere, der er interesserede i bæredygtig dyrkning. Læs her hvorfor.

Mik Schacks Public Service - Chili con carne kræver chili

TOP