Handelsbetingelser

HANDELSTINGELSER & DATASIKKERHED

Disse handelsbetingelser er Koustrup & Co.s generelle betingelser og indeholder også vores oplysninger omkring dataindsamling.

Websitet ejes af Koustrup & co. ApS, Pibe Møllevej 13A, 3400 Hillerød. CVR. 12316089.
Sitet er på 3 sprog: Dansk, Engelsk og Tysk.

Websitet er både til engros og privatkunder. Alle kunder skal oprette et password og brugernavn for at kunne handle på Koustrup & Co.s side. Dette er for at beskytte dine oplysninger bedst muligt.

Koustrup & co. kan ikke se den adgangskode du vælger at bruge på vores shop.

ENGROSKUNDER

Handler du som engroskunde, skal du oprette dig via engroslogin i øverste højre hjørne med CVR-nummer og virksomhedsoplysninger. Din virksomhed vil derefter blive aktiveret og godkendt til at se engrospriser i vores system. Du modtager en mail, når du er blevet aktiveret. Engrossiden er kun til momsregistrerede virksomheder, der ønsker at forhandle vores varer i deres butik.

Hvis du ønsker information om yderligere betingelser for samhandel kontakt os da på koustrup@koustrupco.dk eller på telefon +45 44 95 17 77

PRIVATKUNDER

BETALING
Vi tager imod betaling med Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Diners og American Express.

Beløbet trækkes først, når varen afsendes.

PRISER
Du kan vælge mellem at få priserne vist i DKK, SEK, eller EURO.
Priserne er angivet inklusiv 25% moms. Såfremt du vælger levering til et land udenfor EU, hvor der ikke skal betales dansk moms, vil prisen blive angivet uden moms ved check out.
Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt.

BESTILLINGSFORLØB
Vores webshop foregår på følgende måde: Du samler dine ønskede varer i indkøbskurven ved at klikke på knappen ”TILFØJ TIL KURVEN” (knappen er ud for hvert produkt). Når du har samlet de varer, som du ønsker at købe, skal du klikke på ”KASSE” Herefter kommer du til et betalingsvindue. I dette vindue godkendes det samlede beløb for ordren endnu en gang samtidig med, at betalingsoplysninger angives. Inden afgivelse af dette køb kan du til enhver tid og på ethvert sted ændre og se de angivne data ved at trykke på tilbageknappen i din browser. Derudover består altid muligheden for at afbryde bestillingen inden afgivelsen af købet ved at lukke dit browservindue. Efter du har bekræftet din ordre vil du automatisk modtage en kvittering på e-mail, hvor din bestilling er angivet.


LEVERINGSTID OG FRAGTPRISER

Vi behandler din ordre så hurtigt som muligt. Alle ordrer pakkes på vores lager i Danmark indenfor 1-3 hverdage.

For at sikre at jeres pakke kommer frem, har vi valgt kun at sende som pakke til pakkeshop eller til firmadresse.

Dette sikre at vi kan tracke din forsendelse. Du modtager en mail og en SMS med trackingoplysninger direkte fra GLS eller PostNord i Danmark. Til udlandet vil advisering komme fra enten GLS, Fedex, UPS eller PostNord.

Fragt til Danmark er altid 62 kr uanset ordremængde.

Fragtpriser til andre lande kan ses ved bestilling inden købet er gennemført.

FORTOLDNING AF VARER SENDT TIL LANDE UDENFOR EU
Ved bestilling af varer til levering udenfor EU betaler du ikke dansk moms, men der kan blive pålagt national moms, importgebyrer og/eller afgifter i overensstemmelse med nationale regler, så snart pakken ankommer til leveringslandet. Vi kan desværre ikke forudsige hvilket beløb, der vil blive pålagt din ordre. Du er selv ansvarlig for, at alle relevante importomkostninger til valgte land er betalt.

FORTRYDELSESRET
Privatpersoner har ret til at fortryde en aftale uden begrundelse inden for 30 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt, får varen i fysisk besiddelse.

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder. Hvis du mod forventning skulle fortryde din ordre skal du derfor kontakte os på enten mail koustrup@koustrupco.dk eller telefon +45 44 95 1777


Returnering af varen og returomkostninger
Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til:
Koustrup & co.

Pibe Møllevej 13A

3400 Hillerød


Du skal betale porto og eventuelle andre udgifter forbundet med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du er ansvarlig for at pakken kommer frem til vores lager. Vi anbefaler at du anvender track and trace, så du hele tiden kan følge pakken. Hvis du sender som brev kan der gå op til 14 dage før vi modtager pakken og derfor kan din retur af penge blive forsinket.

Tilbagebetaling af pengene
Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger fra os til dig.

Vi tilbagebetaler beløbet når varen kommer retur til os.


Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug, eksempelvis må du ikke fjerne mærkater og hangtags. Hvis du har brugt varen på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace-nummer.

REKLAMATION
Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den – fx en defekt eller fabrikationsfejl – finder købelovens regler anvendelse.
Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på Pibe Møllevej 13A, 3400 Hillerød.
Du skal dog altid reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen. Vi anbefaler, at du reklamerer hurtigst muligt gerne efter åbning af pakken.

Pakken skal sendes til:
Koustrup & co.

Pibe møllevej 13A

3400 Hillerød. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace-nummer.

LOV OG VÆRNETING
Køb på webshoppen er omfattet af dansk ret og værneting er Københavns Byret. Dog kan ufravigelig national lovgivning finde anvendelse ved levering udenfor Danmark. Personer under 18 år kan ikke handle på denne webshop, uden samtykke fra en værge. 

ANSVARSFRASKRIVELSE
Koustrup & Co. kan til enhver tid ændre indholdet af denne side. Koustrup & Co. kan ikke drages til ansvar for eventuelle skader opstået som resultat af brug af siden eller for den sags skyld manglende adgang til brug af siden.

DATASIKKERHED

Koustrup & co. samarbejder med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Koustrup &co. indsamler og behandler personoplysninger ifølge gældende lov om behandling af personoplysninger.
Hos Koustrup &co. prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Samtidig vil vi gerne give dig den bedst mulige oplevelse, når du bruger vores hjemmeside. Derfor indsamler vi nogle oplysninger, som vi bruger, når du handler i vores webshop, herunder til ekspedering af din ordre og registrere dig til ønskede funktioner m.m., samt til at sende markedsføringsmateriale og anden information om vores produkter og aktiviteter, såfremt du har samtykket hertil.

De personoplysninger, vi indsamler, er navn, telefonnummer, e-mailadresse, privatadresse og information om dit indkøb. Af sikkerhedsårsager gemmer vi ikke betalingsoplysninger i vores database.

Vi har ej heller adgang til det password på vores side, som du skal oprette ved køb.

Vi indsamler din e-mailadresse blandt andet for, at vi via e-mail kan sende dig en ordrebekræftelse samt informere dig, når din ordre er afsendt. Dit navn og adresse anbringes på en label, som placeres udenpå pakken med dine indkøbte varer. Derudover har vi eksterne samarbejdspartnere til vores hostingløsning (ddgfgf), vores webshop (Mediastyle), økonomisystemsintegration (IEX Integration) og vores økonomisystem (E-conomic), NETS, Quickpay og Teller. Disse har adgang i det omfang, det er nødvendigt for at ekspedere dine ordrer.

Koustrup & co. behandler personoplysninger til markedsføringsformål ifølge den gældende lovgivning, herunder kravet om indhentning af samtykke før udsendelse af elektronisk markedsføring. Kunde og ordredata er beskyttet ved kryptering under transmission og den efterfølgende opbevaring. Koustrup & co. bruger Secure Socket Layers (SSL), branchestandarden for overførsel af information til at bearbejde dine ordre.

Det er altid muligt at tilmelde og afmelde nyhedsbreve. Afmelding finder du i bunden af nyhedsbrevet.

Du har ret til, ved forespørgsel, at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og gøre indsigelse mod en registrering i henhold til persondataloven. Hvis oplysningerne er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet. Koustrup 6 Co. gemmer personoplysninger og relevante købsdata i 5 år i henhold til bogføringspligten.

Hvis du vil have mere information eller ændre dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan enten skrive til os på adressen:

Koustrup & Co. Aps

Pibe Møllevej 13A

3400 Hillerød

CVR: 12316089

koustrup@koustrupco.dk

Den dataansvarlige hos Koustrup & co. er Katrine Koustrup. katrinekoustrup@koustrupco.dk

Mulighed for kommentarer er lukket