FOULARD EN SOIE - FLEURS 90 cm

PRÉ-ORDONNANCE

Écharpe en soie douce et super délicieuse de haute qualité avec de belles fleurs vintage dans de belles couleurs sur fond blanc neutre et magnifique.

Pimentez la garde-robe avec cette jolie écharpe en 100% soie.
L'écharpe en soie fait partie de la nouvelle collection TREASURES Jim Lyngvild pour Koustrup & Co.


• 100% soie
• 90x90 cm
• Bords roulés à la main
• Résiste au lavabo
• Livré dans une belle boîte cadeau

€96.70 TVA Inclue 
( €80.58  Excl. TVA )
Modèle: 5711612042337
Beskrivelse

Fantastisk smukt silketørklæde i lækker kvalitet med blomster fra Jim Lyngvilds kollektion Treasures. Her får du virkelig et super lækkert og trendy silketørklæde der kan mixes med mange forskellige stilarter,som både matcher det friske farverige outfit, men også passer perfekt til det klassiske og stilfulde look. De forskellige farver på tørklædet, gør at du kan vende det rundt, så du får den farve i fokus du ønsker.

Tørklædet kan bruges på mange forskellige måder. Hvordan man binder et tørklæde smukt, kan man finde mange gode ideér til . Vores idéer til at binde tørklædet kan være at binde det på den helt traditionelle måde omkring halsen, med snippen foran eller bagud. Bruge det omkring håret, som hårbånd eller flette tørklædet ind i en fletning. Man kan bruge tørklædet som bælte i et par fede jeans. Det er også meget poulært at bruge tørklædet som bluse. Mulighederne er mange og når man har et fedt tørklæde er det ikke svært at finde på forskellige måder at style dit tørklæde på. 

 

Reviews