BOOK: SMAGEN AF RABARBER - 2. UDG.

Rabarber... sure som citroner!

I "Smagen af rabarber" får du ikke blot en bog dedikeret til rabarberens historie og dyrkning men også 35 opskrifter, der giver dig ny inspiration til, hvordan du kan bruge rabarber til alle dagens måltider. Inger Vaaben, der er økologisk rabarberdyrker på Stengaarden i Farum, ved mere end de fleste om dyrkning, anvendelse og om rabarbernes spændende historie, som hun deler ud af i denne bog. 

Bogen indeholder opskrifter og er illustreret med fotos og tegninger. 

Indbundet, 128 sider. 

188,00 DKK  Incl. VAT
( 150,40 DKK  Excl. VAT )
Model: 9788793159273
Beskrivelse

Når de første spæde rabarber kommer op i april, er vinteren for alvor overstået og længslen efter rabarberkompot, rabarberkage og rabarbersaft er stor. Hvem skulle tro, at en syrlig grønsag kan være så attraktiv? 

Rabarberens syrlige smag er god at sætte op mod søde jordbær, hvid chokolade, stjerneanis, fed and eller makrel og til chutney, marmelade, saft, vin og meget andet. Forår og rabarber hører sammen. De fleste længes efter at kunne bruge de lækre stilke til kompotter, grød, desserter, kager, saft, vin og meget andet. Rabarber egner sig også godt sammen med fede fisk, kød og søde jordbær.

Kok og madarkitekt Carsten Lunding har bistået Inger Vaaben med opskrifter, madlavning og afsnittet om smag.

"Smagen af rabarber" bringer 35 opskrifter på kager, saft, desserter, syltede lækkerier og giver ideer til at anvende rabarber til hovedretter, hvor netop det syrlige sætter prikken over i'et. 

Reviews