BOOK: SMAGEN AF CHILI - 2. UDG.

Chili ... meget mere end hot!
Det er netop den ofte stærke og røde frugt, som er hovedtemaet i denne bog. Her er lækre og hotte opskrifter til hovedretter, desserter, salsaer, marmelade og harissa. Bogen giver også forslag til, hvilke chili, der er gode i hvilke retter og bogen rejser spørgsmålet: er chili sundt? 

I denne 2. udgave er også medtaget en helt ny chiliskala, der er udarbejdet i et samarbejde mellem Lene Tvedegaard og Syddansk Universitet. 

Indbundet, 144 sider. 

198,00 DKK  Incl. VAT
( 158,40 DKK  Excl. VAT )
Model: 9788793159297
Beskrivelse

Med denne bog giver Lene Tvedegaard dig inspiration til at vælge den rette dosering og sort af chili i din madlavning. "SMAGEN AF CHILI" er en dyrkningsvejledning, der lægger hovedvægten på de mange forskellige chili'ers anvendelse i madlavningen. Her beskrives ca. 42 udvalgte chilisorter af forskellig styrke og smag. Opskrifterne dækker alt fra gourmet-hovedretter til salsaer, tørring og konservering af chilifrugter efter høst. Opskrifterne er komponeret af kokken Jimmy Weber, sylteeksperten Vivi Nordestgaard, madhistorikeren Gunvor Juul samt forfatteren selv, chiligartner Lene Tvedegaard.

Lene er bl.a. kendt for klassikeren "Den lille stærke om chili" og har tidligere udgivet "Den lille røde om tomater" (ny udgave under udarbejdelse) - og det enestående storværk "Krydderurter - bogen for urteelskere".

Bogen lækre madbilleder er fotograferet af Bjarni Jacobsen mens de detaljerede tegninger af alle sorter er af Anne Hviid Nicolaisen. 

Andre bøger i samme serie: 

  • SMAGEN AF GRÆSKAR
  • SMAGEN AF JORDBÆR
  • SMAGEN RABARBER
  • SMAGEN AF TOMAT
Reviews