BOOK: ØRNEFLUGT - Kunsten at se på rovfugle

Danmark er rigt på rovfugle. Intet andet sted i Nordeuropa kan rovfugletrækket måle sig med trækket over Danmark og Skånelandene. Kunne du tænke dig lære mere om disse fantastiske fugle er Carl Christians Tofte bog om ørneflugt et godt sted at starte. 

Indbundet, 192 sider. 

199,00 DKK  Incl. VAT
( 159,20 DKK  Excl. VAT )
Model: 9788793159037
Beskrivelse

"Det åbner land lader himlen komme os nær, og på den del, som jeg kan overskue, er der næsten altid en rovfugl at se" - Carl Christian Tofte.

Carl Christian Tofte er iagttager af fuglelivet året rundt, og ingen dag forløber uden kikkerten om halsen og skitseblokken ved hånden til at nedfælde gode vinkler, dragter, adfærd og detaljer på de fugle, han ser undervejs. Denne smukke bog rummer både oplevelser og helt eksakte feltiagttagelser af rovfuglenes liv og adfærd. Han beretter om kendte og ukendte fuglelokaliteter og giver os smukke øjebliksbilleder fra fx Skagen, Stevns, Falsterbo, Skåne-søerne, Vattenriket mv.

Bogen præsenterer desuden helt nye, sammenlignende dragttegninger af de rovfugle, der ses regelmæssigt i Danmark og Sverige.

Carl Christian Tofte er forfatter og billedkunstner til bogen Tranedans. Han har endvidere illustreret bøgerne Politikens store fuglebog, Rovfugle i felten, Naturen i byen med flere. Derudover har han udført illustrationer til bogen Birds of Bolivia og mange andre projekter i forskellige sammenhæng. 

Reviews