Tablett 20x27 - Wegrand - vorbestellen

Bæredygtig bakke med blomster fra grøftekanten, illustreret af Susanne Weitemeyer. 

Miljøvenligt produceret af FSC certificeret formpresset nordisk birketræsfinér med hård melamin coating. 

Måler 20 x 27 cm.

Tåler opvask og er fødevare godkendt og langtidsholdbar. 

€26.76  Inkl. MwSt
( €21.41  Exkl. MwSt )
Model/Artikelnr.: 5711612038248
Beskrivelse

Blomstrende vejrabatter og grøftekantsbuketter er en gratis glæde for mange. Gule, blå, røde, lilla og hvide farver, der præger de danske vejstrækninger om sommeren, er et aldeles smukt syn.
Hvid okseøje, blå slangehoved, vild gulerod, blå cikorie, almindelig knopurt og rød kornvalmue er blot en håndfuld af farvestrålende blomster, som findes langs de danske grøftekanter. 

Plukker man buketter fra grøftekanten er de knap så holdbare, som buketter af forædlede sorter fra blomsterbutikken, men oplevelsen og tilfredsstillelsen ligger i selv at samle en yndig buket. Med dette A4 tryk kan du begynde at udforske, hvor mange forskellige arter, der findes i de bestemte grøftekanter og dermed lære navnene på de forskellige arter at kende. 

Hvid okseøje, blå slangehoved, vild gulerod, kællingetand, knopurter og engelskgræs optræder typisk i enorme mængder sammen med bidende stenurt. 

Grøftkantens mest artsrige planter findes som regel på vejstrækninger, som går gennem skov, moser, enge og overdrev, hvor de ikke udsættes for gødning. 

 

Reviews