Topsælgere

Smukke dækkeservietter med flotte design og dekorationer. Alle dækkeservietter her på siden er udfærdigede i det solide og modstandsdygtige materiale komposit. Materialet består af bæredygtigt eucalyptustræ, så du kan dække bord med god samvittighed — både over for bordet, men især over for klimaet.

Derfor finder du udelukkende praktiske og robuste dækkeservietter her på siden til beskyttelse af bordoverflader og lignende. Samtidig er du også garanteret et flot design, der vil løfte dit visuelle udtryk i hjemmet.

115,50 DKK  m/Moms
( 92,40 DKK  u/Moms )
165,00 DKK  m/Moms
Du sparer: 49,50 DKK
115,50 DKK  m/Moms
( 92,40 DKK  u/Moms )
165,00 DKK  m/Moms
Du sparer: 49,50 DKK
115,50 DKK  m/Moms
( 92,40 DKK  u/Moms )
165,00 DKK  m/Moms
Du sparer: 49,50 DKK
115,50 DKK  m/Moms
( 92,40 DKK  u/Moms )
165,00 DKK  m/Moms
Du sparer: 49,50 DKK
115,50 DKK  m/Moms
( 92,40 DKK  u/Moms )
165,00 DKK  m/Moms
Du sparer: 49,50 DKK

Bæredygtige dækkeservietter med skønne motiver produceret i Europa

Vores flotte dækkeservietter er alle dekorerede med kunstneriske og æstetiske motiver. Byd dine gæster på en hyggelig middag i hjemmet og pryd bordet med vores smukke dækkeservietter. Dækkeservietter der 

Tilføj lidt ekstra klasse til dit spisebord med vores tidløse dækkeservietter, der på én og samme gang beskytter dine overflader mod snavs fra vand og mad, og løfter det æstetiske udtryk i rummet.

Blandt udvalget af dækkeservietter finder du blandt andet motiverne:

  • Anemone
  • Valmuer
  • Citroner
  • Klosterhave
  • Fugle
  • Og mange flere

Praktiske dækkeservietter til enhver lejlighed

Udover det gennemgående fokus på æstetik forsyner vores dækkeservietter dig med en række praktiske løsninger til hverdagen. Kan du også dække op med god samvittiged de er :

Bæredytige dækkeservietter

Dækkerservietter producret i Europa

Dækkeservietter i naturmaterialer

 

Bagsiden af dækkeservietterne er lavet af non-slip kork med afrundede kanter og en utrolig modstandsdygtig overflade. Med andre ord tilbyder vi dækkeservietter i god kvalitet med sans for den æstetiske detalje.

Dækkeservietterne kommer i målet 30 x 39 cm og passer derfor perfekt til den typiske service, man finder i moderne hjem. Overfladen er udarbejdet i et stærkt og holdbart design, der modstår op til 200 graders varme. 

Nem vedligeholdelse: Forlæng levetiden af dine dækkeservietter

Idet vi gerne vil tilbyde dækkeservietter i et holdbart og slidstærkt design, har det også været vigtigt for os at forhandle produkter, du nemt kan vedligeholde.

For optimal vedligeholdelse skal du blot tørre overfladen med olivenolie i ny og næ. I forhold til daglig rengøring er det tilstrækkeligt at tørre overfladen af med en våd klud.

Hvis du følger disse tips til vedligeholdelse, er du sikret stilfulde dækkeservietter i mange år fremover. 

Hvad er komposit?

Komposit er slidstærkt, skridsikkert og forebygger den naturlige forrådnelsesproces af træ. Netop derfor er levetiden også ekstra lang for vores dækkeservietter, uden det går på kompromis med det yndefulde udseende.

Andre populære produkter til hjemmet

Hos Koustrup & Co. er vores fornemste opgave en kombination mellem at forhandle produkter, der tilføjer et æstetisk løft til din indretning og samtidig at få folk ud i naturen og få naturen ind i hjemmet. 

Du kan derfor med fordel udforske vores fine viskestykker, som er pyntet med vores klassiske motiver af blomster, træer og mange andre flotte designs.

I samme stil og smukke design finder du også vores flotte bakker. Du har mulighed for at få vores bakker i forskellige former og faconer, som passer til ethvert formål.

Uanset hvad du leder efter til din boligindretning, finder du det her hos Koustrup & Co. Besøg eventuelt vores overordnede side bolig design for at få et skønt overblik over vores mange pragtfulde produkter.

Det siger vores andre kunder

Hos Koustrup & Co. er du altid garanteret produkter med et ufortrødent fokus på æstetik og design. Vi har altid øje for detaljen, og det håber vi, du også kan se.

Vores fokus på dig som kunde er også altid i højsædet. Som kunde hos Koustrup & Co. er du derfor altid sikker på at få hurtig levering (2-3 arbejdsdage) og eminent kundeservice. 

Du er derfor velkommen til at se, hvad vores andre kunder siger om os på Trustpilot. Og efter du har modtaget din ordre fra os, er du meget velkommen til at skrive en anmeldelse også.