BAKKE 20x27 - Svaler - UDGÅET

Bakke med motiv af landsvaler, illustreret af Carl Christian Tofte. 

Miljøvenligt produceret af formpresset nordisk birkefinér med hård melamin coating. 

Måler 20 x 27 cm. 
Tåler opvask og er fødevare godkendt og langtidsholdbar.


• Måler 20x27 cm. 
• Godkendt til fødevarer
• Tåler maskinopvask 
• Illustreret af ornitolog Carl Christian Tofte

199,00 DKK  m/Moms
( 159,20 DKK  u/Moms )
Model/varenr.: 5711612024944
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.
Beskrivelse

Fugle er meget populære og mange har stor interesse for at iagttage de fugle vi til dagligt ser. Landsvalen er en af de fugle der kommer tættest på mennesker, da den gerne bygger rede i carporten eller oppe under hustaget.

Svalerne er indbegrebet af sommer og deres ankomst i april viser at sommeren er på vej. Landsvalen tilbagelægger mere end 10.000 km på deres træk sydpå og vi glæder os over igen at se deres karakterisktiske måde at flyve på, også når de flyver lavt.- man siger jo at når svalerne flyver lavt, kommer der regn. Det gør de også, da insekterne som svalerne spiser også søger lavt,nåpr regnen kommer.

Carl Christian Tofte har her smukt tegnet landsvalen, som pyder den 20 x 32 cm fine bakke. Bakken med fugle er produceret i Europa af birkefinér, med en miljøvenlig coating, som gør at den kan gå i opvaskemaskinen igen og igen. Bakken er en rigtig god gaveidé til ornitologen og fugleelskeren eller som en værts- eller værtindegave. Bakken kan bruges til mange ting. Den kan bruges til at sætte olier og krydderier på køkkenbordet, den kan også bruges til at sætte opvaskebørsten og sæben på. Der er også mange der bruger bakken som tallerken til et krus og et stykke brød, kun fantasien sætter grænser. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reviews