FAMILIENS JULEBOG - Førpris 198 kr.

"Familiens Julebog" er en underholdende sammenfletning af, hvad der gik forud og hvad vi gør i dag. Hvor juletraditionerne og juleskikkene kommer fra, hvad de betyder for os og hvorfor vi stadig glæder os til jul og har lyst til hvert år at bage småkager, lave dekorationer og nyde alle sammenkomsterne.

196 sider, indbundet
Måler: 26x21 cm.

49,00 DKK  m/Moms
( 39,20 DKK  u/Moms )
Model/varenr.: 9788793159129
Beskrivelse

Elsker du jul? Ulla Dietl hjælper dig i julestemning med juleskikke, lege, opskrifter, oplæsningshistorier, en ny julesang og meget andet med "Familiens julebog". 

Bogen giver dig tips, opskrifter og vejledning til smuk og hyggelig pynt, juledekorationer, mad, drikke, bagværk, julelege, eventyr, spil og meget mere. Alt sammen lige til at bruge eller bare til at nyde og komme i godt humør og god julestemning. 

Ulla Deitl er journalist og har udgivet en lang række bøger, især billedbøger og plantebøger, også i udlandet. Hun er kendt for søde og sjove tegninger i bøger, magasiner, ugeblade, tidsskrifter, dagblade og tillæg.

FUZZY har komponeret og skrevet en ny julesang til "Familiens Julebog" Julemandens kanetur som bringes i bogen inkl. noder.

Reviews